Trofeul Salinei Praid: Arcașii din Alba Iulia, pregătiri pentru competițiile ce vin

- Din Judet - februarie 4, 2024
Distribuie

O zi minunată la Mina de Sare de la Praid!

Am petrecut o zi într-un mediu sănătos și revigorant și am participat la o competiție de tras cu arcul!

Un număr de peste 150 de arcași s-au adunat pentru a participa la competiția denumită sugestiv „Trofeul Salinei 2024”. Sportivii noștri de la secția de arc Sagittarii, din cadrul CSM Unirea Alba Iulia, s-au ridicat la înălțimea așteptărilor și au demonstrat încă o dată priceperea lor în arta mânuirii arcului.

Acest concurs a fost mai mult decât o simplă competiție; a fost un excelent antrenament pentru provocările importante care ne așteaptă în viitor. Știm cu toții că următoarea noastră destinație în calendarul competițional este Campionatul Național de Arc Tradițional, organizat de Federația Română de Tir cu Arcul. Această competiție va avea loc în București în perioada 1-3 martie 2024 și suntem hotărâți să fim la înălțime.

Felicitări arcașilor noștri pentru rezultate și pentru dedicarea lor! Să ne continuăm antrenamentele și să ne pregătim pentru viitoarele competiții! 🏹🎯💪 #TragetiCuArcul #CSMUnirea #ArcasiiSagittarii #TrofeulSalinei2024 #PregatitiPentruVictorie

CSM Unirea Alba Iulia – Sagitarii

Update: Clubul albaiulian a fost reprezentat de 5 sportivi, toți ajungând pe podium: 2 medalii de aur, una de argint, două de bronz.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.