Târgul ofertelor educaționale din județul Alba

- Actualitate - mai 15, 2024
Distribuie

Joi, 16 mai 2024, la ora 11.00, în Piaţa Cetăţii Alba Iulia, va avea loc deschiderea oficială a Târgului Ofertelor Educaţionale, ajuns la cea de-a treia ediţie. Evenimentul, care se va desfăşura în perioada 16-17 mai, este organizat de Consiliul Judeţean Alba, împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Centrul Judeţean pentru Resurse şi Asistenţă Educaţională Alba şi Grupurile de Acţiune Locală.

La ediţia din acest an a Târgului Ofertelor Educaţionale, 22 de companii din judeţul Alba îşi vor prezenta specificul meseriilor prin standuri interactive şi 16 unităţi de învăţământ tehnologic vor veni cu oferta de şcolarizare la învăţământul profesional clasic şi dual. De asemenea, sunt aşteptaţi aproximativ 2300 de elevi, din 80 de unităţi şcolare.

Târgul Ofertelor Educaţionale are drept scop promovarea ofertelor de şcolarizare ale unităţilor de învăţământ tehnologic de pe teritoriul judeţului Alba, precum şi a posibilităţilor de formare profesională oferite de companiile prezente la acest eveniment. (comunicat CJ Alba)

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.