Tânăr din Roșia de Secaș reținut pentru tâlhărie

- Din Judet - februarie 22, 2021
teius
Distribuie

Poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş l-au identificat şi reţinut, duminică, pe un tânăr de 29 de ani, din comuna Roşia de Secaş, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în după amiaza zilei de duminică 21 februarie, în timp ce se afla împreună cu o femeie în zona autogării din Sebeş, l-ar fi abordat pe un bărbat de 35 de ani, din judeţul Brăila, căruia i-ar fi propus să întreţină raporturi sexuale cu femeia, contra unei sume de bani.

Aceştia s-ar fi deplasat la un hotel din Sebeş, iar, la un moment dat, după ce bărbatul de 35 de ani şi femeia au intrat într-o cameră, tânărul ar fi pătruns în interiorul acesteia, împingându-l pe păgubit şi i-ar fi sustras suma de 700 de lei.

Ulterior, împreună cu femeia, tânărul a părăsit hotelul şi s-ar fi deplasat la un apartament din municipiul Sebeş, unde locuiesc fără forme legale, loc în care a fost identificat de poliţişti.

În cursul zilei de azi, 22 februarie, persoana reţinută va fi prezentată în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Service camioane
Comments are closed.