Tânăr din Abrud cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt

- Din Judet - iunie 14, 2021
alba
Distribuie

La data de 12 iunie 2021, în jurul orei 06,00, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Abrud au intervenit la o locuință din oraș, unde un tânăr a reclamat că ar fi fost agresat de un cunoscut.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în noaptea de 11/12 iunie 2021, 4 tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 34 de ani, toți din Abrud, ar fi consumat, împreună, băuturi alcoolice, în locuința unuia dintre ei.

La un moment dat, unul dintre tineri, în vârstă de 34 de ani, a devenit agresiv și, folosindu-se de un briceag, l-ar fi lovit pe tânărul de 21 de ani, în zona pieptului, iar pe cel de 33 de ani, în zona unui picior.

Ulterior, agresorul ar fi sustras și un telefon mobil, aparținând gazdei, după care ar fi părăsit locuința.

Polițiștii din Abrud, cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au percheziționat locuința agresorului, ocazie cu care au găsit briceagul folosit la săvârșirea faptelor cu violență precum și telefonul mobil sustras.

Față de tânărul de 34 de ani, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt, iar în cursul zilei de ieri, 13 iunie, l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni.

Ulterior, a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Câmpeni, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv.

Service camioane
Comments are closed.