Tânăr de 18 ani cercetat de poliție după ce a luat o autoutilitară de la firma unde lucra și a produs un accident. Șoferul de ocazie era băut și nu avea permis de conducere

- Actualitate - aprilie 18, 2024
Distribuie

La data de 18 aprilie 2024, în jurul orei 05,00, un tânăr de 18 ani, din Zlatna, în timp ce conducea o autoutilitară pe podul care face legătura între strada Gării și șoseaua ocolitoare a orașului Zlatna, a pierdut controlul asupra acesteia și s-a răsturnat pe malul râului Ampoi.

Accidentul s-a soldat cu pagube materiale, iar în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul ar fi sustras autoutilitara din curtea societății comerciale a cărui angajat este și, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi condus-o pe drumurile publice din Zlatna până în locul în care a avut loc accidentul.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,42 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Service camioane
Comments are closed.