Șureanu: După ce au căzut cu mașina într-un șanț, doi bistrițeni au fost duși la pensiune cu autospeciala jandarmilor montani

- Actualitate - decembrie 30, 2023
Distribuie

În seara zilei de 29 decembrie, în urma unui apel la 112, patrula de jandarmerie de la Postul Montan Șugag a intervenit pe DN 67C, în zona Șureanu, aproape de Mănăstirea Oașa, pentru a debloca o mașină ajunsă în șanț pe fondul condițiilor de iarnă în care se desfășoară traficul în zonă.

Deplasându-se la fața locului, colegii noștri au identificat un bărbat și o femeie, care nu au necesitat îngrijiri medicale în urma accidentului. Autoturismul cu care se deplasau era blocat în șanț, într-un cap de pod, familia fiind în imposibilitatea de a continua călătoria. Persoanele în cauză, care erau din județul Bistrița-Năsăud, au fost conduse cu autospeciala Jandarmeriei la pensiunea unde aveau rezervare, urmând ca autovehiculul să fie deblocat in următoarea zi.

În această dimineață, încă de la primele ore, pentru a nu bloca accesul turiștilor în zonă, jandarmii au acordat ajutorul necesar pentru a repune autovehiculul pe drum.

Având în vedere că în zona montană a județului accesul se face în condiții de iarnă, recomandăm responsabilitate și precauție și nu uitați că atunci când întâmpinați dificultăți, puteți cere oricând ajutorul jandarmilor prin apel la 112, anunță Jandarmeria Alba.

Service camioane
Comments are closed.