Stagiu de practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu“ Alba, pentru 9 elevi ai școlilor militare de subofițeri

- Din Judet - ianuarie 10, 2022
hh
Distribuie

“Exemplul pe care l-am avut în familie m-a convins să aleg această profesie. De mică l-am admirat pe tatăl meu pentru determinare si profesionalism. Om corect și integru, a fost un model pentru mine si m-a inspirat să aleg această frumoasă profesie militară pentru a-i călca pe urme”. Acestea sunt cuvintele Ioanei, una dintre cei nouă elevi veniți în practică la Jandarmeria Alba. De ziua numelui, îi urăm un sincer “la mulți ani” și o așteptăm atât pe ea, cât și pe colegii ei, să facă parte din rândurile noastre.

Astfel, doi elevi din cadrul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani și șapte elevi de la Școala Militară ,,Petru Rareș” Fălticeni, care au fost admiși în urma sesiunii septembrie-octombrie 2021 și desfășoară în perioada 07 ianuarie- 25 martie, stagiul de practică la Jandarmeria Alba.

Până în data de 25 martie, elevii vor desfășura atât activități în cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publică, cât și în cele de pază instituțională ale jandarmeriei.

Elevii vor fi îndrumaţi de către tutorii profesionali stabiliți, care îi vor ajuta să-şi aprofundeze cunoştinţele teoretice acumulate în cadrul orelor de curs, prin confruntarea cu situațiile întâlnite în teren.

Service camioane
Comments are closed.