Spectacolul „Muzicanții din Bremen”, pus în scenă la Cricău

- Din Judet - decembrie 16, 2022
Distribuie

Teatrul de Păpuși „Prichindel” este invitat să susțină un spectacol pentru copii în cadrul Târgului de Crăciun de la Cricău, aflat la cea de-a II-a ediție. Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Primăria Comunei Cricău sunt două instituții aflate într-o relație partenerială serioasă, care susțin cultura și tradițiile prin proiectele pe care le derulează.

Așadar, tuturor celor care doresc să se bucure de teatru într-un spațiu neconvențional, dar feeric, vă spunem că vă așteptăm duminică, 18 decembrie, de la orele 17:00, în localitatea Cricău, la spectacolul „Muzicanții din Bremen”, după Frații Grimm, scenariul și regia Adam Boboc.

„Muzicanții din Bremen” este un spectacol antrenant, plin de muzicalitate, care invită spectatorul la aventură. Patru personaje simpatice: un măgar, un câine, o pisică și un cocoș, amărâți și nefericiți de faptul că nu mai sunt doriți de stăpânii lor, își caută drum și alinare din dorința de a-și împlini un vis, de a-și dobândi libertatea. Este un spectacol din care spectatorul, mic și mare deopotrivă, învață lecția prieteniei și a speranței de mai bine. Exact de ce avem nevoie mai ales acum, în prag de sărbători.

Cristina Smadea, secretar literar

Service camioane
Comments are closed.