Soția unui pompier arestată după ce a incendiat cinci gospodării, dorind să vadă intervenția salvatorilor în acțiune

- Nationale - noiembrie 19, 2023
Distribuie

O femeie din orașul Sebiș a fost plasată sub arest preventiv după ce a provocat cinci incendii în gospodăriile vecinilor, motivând că îi plăcea să asiste la intervențiile pompierilor în timpul stingerii flăcărilor.

Anchetatorii au stabilit că cele cinci incendii au avut loc în perioada 22 iulie – 6 noiembrie în gospodării de pe Strada Crișului din Sebiș. Deși nu au fost persoane rănite, pagube materiale sunt în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei.

Femeia în vârstă de 37 de ani, care locuiește în apropierea gospodăriilor afectate, a fost identificată ca fiind presupusa autoră a incendiilor. În urma investigațiilor, procurorii au solicitat o expertiză psihiatrică și s-a constatat că aceasta prezintă „discernământ diminuat”.

Conform declarațiilor date la audieri, femeia a recunoscut că a incendiat anexe ale gospodăriilor vecinilor pentru a observa intervenția pompierilor în timpul stingerii incendiilor. A fost prezentă la fiecare incident, urmărind operațiunile de stingere. Unul dintre vecini a fost afectat de trei ori, când i s-au dat foc la diferite anexe ale gospodăriei.

Soțul femeii este pompier, dar nu se pare că ar fi avut legătură cu acțiunile soției sale. Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a femeii pentru 30 de zile, fiind acuzată de distrugere în formă continuată, distrugere și distrugere din culpă.

The post Soția unui pompier arestată după ce a incendiat cinci gospodării, dorind să vadă intervenția salvatorilor în acțiune first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.

Service camioane
Comments are closed.