Solicitările ISU din domeniul avizării și autorizării privind securitatea la incendiu și protecția civilă vor fi primite EXCLUSIV ÎN FORMAT ELECTRONIC

- Din Judet - octombrie 23, 2023
Distribuie

Un important anunț a fost făcut cu privire la modul în care inspectoratele județene pentru situații de urgență vor procesa solicitările din domeniul avizării și autorizării privind securitatea la incendiu și protecția civilă. Conform noului regulament, începând cu data de 01.01.2024, aceste solicitări vor fi primite EXCLUSIV ÎN FORMAT ELECTRONIC, sub formă de fișiere pdf. sau word, ce vor conține semnătura electronică a beneficiarilor sau a proiectanților, verificatorilor, sau experților tehnici atestați, în funcție de caz.

Această schimbare reflectă un pas semnificativ către modernizarea și eficientizarea procesului de avizare și autorizare, contribuind astfel la reducerea birocrației și la asigurarea unor proceduri mai rapide și mai accesibile. Prin utilizarea semnăturii electronice, se promovează un mediu mai ecologic și o administrare a resurselor mai sustenabilă.

Această măsură reprezintă un efort susținut pentru a încuraja utilizarea tehnologiei în domeniul securității la incendiu și protecției civile și reflectă angajamentul autorităților pentru a menține standardele ridicate de eficiență și transparență în serviciile oferite comunității.

Service camioane
Comments are closed.