Solicităm demisia ”tandemului” Dorin Nistor-Adrian Bogdan și alegeri anticipate – pentru o administrație fără interese personale și de partid!

- Administratie - iunie 12, 2021
Distribuie

Se pare că singura șansă de a avea o administrație fără interese persoanele și de partid este demisia primarului Dorin Nistor după ce tandemul său cu viceprimarul Adrian Bogdan a eșuat lamentabil.  Cei doi se acuză reciproc, într-o perioadă în care orice municipiu are nevoie de stabilitate, o echipă de conducere unită, care să atragă fonduri nerambursabile și să muncească pentru creșterea calității vieții oamenilor.

Chiar în postarea sa de pe Facebook, Dorin Nistor susține că are ”responsabilitatea de a pune interesul comunității mai presus de partid”. Apar, astfel, mai multe întrebări legitime: cât de sus pune acesta interesul de partid? De ce trebuie să compare interesul comunității cu interesul partidului (când el trebuie să fie primarul tuturor)? Cui slujește, de fapt, și de către cine este plătit?

De asemenea, după 5 ani în care a mers ”la braț” cu Adrian Bogdan, Nistor susține că nu poate ”accepta ca orașul să asiste la conflicte de interese” și îl acuză pe viceprimar că nu și-a făcut treaba. Să înțelegem, de fapt, că acum interesele acestora nu mai coincid? Cum a fost Adrian Bogdan cel mai bun până acum? iar acum, în mod subit, nu își mai îndeplinește corespunzător atribuțiile, fiind acuzat în fel și chip.

Chiar la punctul 4 al proiectului de hotărâre privind demiterea viceprimarului aflăm Adrian Bogdan este acuzat că ”nu și-a îndeplinit obligația legală de a anunța la începutul ședințelor Consiliului Local al Municipiului Sebeș interesul personal pe care îl avea la adoptarea hotărârilor referitoare la bugetul, organizarea, statul de funcții, retribuirea salariaților Ocolului Silvic Sebeș R.A., instituție în cadrul căreia activează ca angajat un membru al familiei sale, în fapt soția domnului Bogdan Adrian, doamna Bogdan Loredana”. Totuși, în ce municipiu trăim? Consilierii PSD Sebeș nu acceptă interese personale pe agenda publică, iar revenirea la normalitate presupune demisia celor doi! De asemenea, Dorin Nistor admite blocarea proiectelor de interes public din cauza neînțelegerii cu viceprimarul ceea ce, din punctul nostru de vedere, este foarte grav: ”Istoria recentă a orașului a demonstrat că proiectele s-au blocat atunci când, sub mantia aceluiași partid, orgoliile și-au dat arama pe față”.

Sebeșul are nevoie de stabilitate, de o conducere care să muncească pentru atragerea de fonduri europene, care să întocmească un plan de redresare post-pandemie, nu de un primar și un viceprimar care se ceartă pentru interese obscure. Prin încercarea de demitere a lui Adrian Bogdan, cu care Nistor s-a fotografiat pe toate afișele, considerăm că cel din urmă nu mai reprezintă opțiunile electorale ale cetățenilor, iar singura variantă de revenire la normalitate va fi demisia lor și organizarea de alegeri anticipate. Pentru un municipiu care să reprezinte opțiunile cetățenilor!

Consilierii PSD ai municipiului Sebeș

Luca Nicolae,

Radu Cristian,

Bogdan Dorel,

Salau Marius,

Blaga Lucian.

Service camioane
Comments are closed.