Șoferiță de ocazie: O adolescentă de 16 ani din Sebeș a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina pe drumul ce duce spre Daia Română

- Din Judet - februarie 21, 2023
Distribuie

Luni, 20 februarie 2023, în jurul orei 13.30, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu victime omenești, pe DJ106K, pe raza localității Daia Română.

Accidentul: o tânără de 16 ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, fără să dețină permis de conducere, pe direcția de mers Sebeș-Daia Română, la kilometrul 6+500 m, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În autoturism a fost identificată, ca pasageră, o tânără de 15 ani, din Sebeș.

În urma accidentului, a fost solicitat elicopterul SMIURD de la Târgu Mureș pentru preluarea tinerei de 16 ani, iar cea de-a doua persoană, tânăra de 15 ani, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, anunță IPJ Alba.

Autoturismul condus de tânăra de 16 ani a fost luat de către aceasta fără știința sau consimțământul părinților, care sunt plecați la muncă în Spania.

Oamenii legii continuă cercetărilr pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.