Ședință extraordinară a CL Consiliul Local Alba Iulia!

- Anunturi Publice - martie 15, 2021
alba
Distribuie

Luni, 15 martie, de la ora 13:00, Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia este convocat în şedinţă publică extraordinară în regim de videoconferință.

Pe Ordinea de zi se află printre altele suplimentarea contribuţiei Municipiului Alba Iulia la Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local și aprobarea cotizaţiei anuale a Municipiului Alba Iulia la Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local.

PROIECT AL ORDINII DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind suplimentarea contribuţiei Municipiului Alba Iulia la Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local pe anul 2020.

2. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii nr. 88/2021 a Consiliului Local al municipiului Alba Iulia cu privire la contribuţia municipiului Alba Iulia la Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport local pe perioada de valabilitate a actualului contract de delegare 01.01.2021 – 09.03.2021.

3. Proiect de hotărâre privind stabilirea compensaţiei acordate de la bugetul local al Municipiului Alba Iulia către Societatea de Transport Pulic SA Alba Iulia pe anul 2021.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea cotizaţiei anuale a Municipiului Alba Iulia la Asociaţia Intercomunitară de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local.

5. Proiect de hotărâre privind revocarea Hotărârii nr. 46/2021 a Consiliului local cu privire la darea în administrare către Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba a unui spaţiu în clădirea Şcolii Gimnaziale Oarda de Jos, pentu amenajarea depozitului de manuale şcolare.

6. Proiect de hotărâre privind schimbul de destinaţie din Şcoala Generală nr. 4, strada Liliacului nr. 8, municipiul Alba Iulia în creşă.

7. Proiect de hotărâre privind schimbul de destinatie a unui spatiu din cladirea Scolii Gimnaziale Oarda de Jos, pentru amenajarea depozitului de manuale scolare.

Service camioane
Comments are closed.