Ședința Comisiei Județene pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privată asupra Terenurilor din Județul Alba a avut loc astăzi.

- Din Judet - septembrie 14, 2023
Distribuie

Ședința Comisiei Județene pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate Privată asupra Terenurilor din Județul Alba, desfășurată astăzi, 14 august a.c., sub conducerea prefectului Nicolae Albu și cu participarea subprefectului Corneliu Mureșan, a avut pe ordinea de zi un număr total de 57 de puncte de dezbatere.

În prima parte a ședinței, s-a analizat situația litigiilor din 8 dosare care sunt în prezent pe rolul instanțelor de judecată. Comisia județeană pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor din județul Alba are calitatea de parte în aceste dosare, și în urma deliberărilor, au fost aprobate toate propunerile pentru formularea unor acțiuni în instanță.

În continuare, au fost adoptate un total de 49 de proiecte de hotărâri, dintre care 44 propuneri au fost validate, iar 5 propuneri au fost respinse. Aceste hotărâri vizează diverse aspecte legate de dreptul de proprietate asupra terenurilor din județul Alba și sunt parte a eforturilor pentru clarificarea și soluționarea chestiunilor legate de proprietatea privată asupra terenurilor.

Comisia județeană continuă să lucreze activ pentru asigurarea transparenței și clarității în privința drepturilor de proprietate asupra terenurilor din județul Alba și pentru protejarea intereselor comunității locale.

Service camioane
Comments are closed.