Sebeș: Noua Grădiniță și Creșa din Valea Frumoasei nu pot funcționa din Cauza Lipsei Avizelor

- Din Judet - septembrie 7, 2023
Distribuie

Incompetența administrativă sau probleme de proiectare?

Părinții și copiii din localitatea Sebeș se confruntă cu o situație alarmantă, deoarece noua grădiniță și creșa recent construite în cartierul Valea Frumoasei nu pot funcționa din cauza lipsei avizelor de funcționare.

Această instituție preșcolară, care trebuia să servească comunitatea locală odată cu începerea noului an școlar, rămâne închisă în loc să fie inaugurată.

Părinții sunt îngrijorați pentru copiii lor și caută alternative de îngrijire pentru perioada în care grădinița rămâne închisă. Mulți dintre ei sunt nevoiți să-și ajusteze programul de lucru pentru a face față acestei situații neașteptate.

Amintim faptul că la 10 septembrie 2021, au început lucrările pentru realizarea obiectivului de investiții „Transformarea clădirilor, centralei termice și depozitului de cărbune în Creșă și Grădiniță, Valea Frumoasă, Municipiul Sebeș”. Termenul de finalizare a fost stabilit pentru 12 luni, respectiv 10 septembrie 2022.

În condițiile în care într-un an de zile primăria nu a reușit să obțină autorizațiile de funcționare, ne punem întrebări cu privire la incompetența administrativă sau la eventualele probleme de constructie sau proiectare care pot sta la baza acestei întârzieri.

Până când situația se va clarifica, părinții și personalul contractat al grădiniței rămân în așteptare.

Sursa foto: primariasebes.ro
Service camioane
Comments are closed.