Sebeș: Gropi după 3 săptămâni de la asfaltarea pe ‘’gheață’’. Cine a semnat, cine a plătit? Votanții, sau votații?

- Din Judet - ianuarie 18, 2023
Distribuie

Inevitabilul s-a produs! Așa cum vă spuneam și într-un articol la vremea respectivă, normele de turnare a asfaltului spun că acesta nu se toarnă la temperaturi mai mici de 10°, sau 15° în anumite cazuri.

Graba primăriei Sebeș sau întârzierea firmei care a asfaltat, au făcut ca turnarea noului asfalt să se facă la temperaturi de îngheț și uite așa, la nici trei săptămâni de la turnarea asfaltului, au apărut și primele gropi.

Probabil după ce temperaturile vor mai scădea vor apărea și celelalte.

Vom cere primăriei Sebeș, conform legii 544, procesul verbal al recepționării lucrării de la intersecția strada Călărași cu strada Gării. Suntem curioși să vedem cine a semnat de primire și totodată suntem curioși dacă plata a fost făcută către firma respectivă.

Totuși, să nu uităm că lucrările sunt făcute din bani publici, buget la care contribuim cu toții!

Cetățenii nu au întârziat să remarce acest aspect pe rețelele de socializare.

O.Moldovan a scris pe facebook ca: ”Strada Călărași la intersecția cu str. Gării undeva în zona unde stau oamenii care stau la ocazie și vor meargă spre Daia , asfalt cu „aditivi pt. îngheț”😄 (așa spuneau meseriași PNL) turnat de 3 săptămîni. Mai sunt porțiunii pe mijlocul drumului tot pe str. Călărași unde o să cedeze asfaltul proaspăt turnat de cîteva zile . În dreptul Fizioterapiei pe mijlocul drumului a apărut o gaură deocamdată cît pumnul .Am spus de cîteva săptămîni că strada aceasta o să cedeze prima și nu m-am înselat.”

R.Mircea: ”Proces verbal de receptie a lucrărilor există ? Cine a semnat, cine a plătit ? Votanții, sau votații ”?

Service camioane
Comments are closed.