Se desfiinţează STEAUA echipa Armatei?

- Pe Surse - septembrie 20, 2023
Distribuie

Gigi Becali își continuă războiul cu echipa Armatei. De data aceasta patronul FCSB-ului face acuzații foarte dure la adresa rivalei.

Se desfiinţează echipa Armatei?!

Patronul clubului FCSB a vorbit despre modul în care crede că formaţia Armatei va sfârși și face acuzații de abuz în serviciu la adresa clubului și a Ministerului Apărării Naționale.

„Aia va fi desființată, să vedem ce va zice Curtea de Conturi, bani cheltuiți, aproape 20 de milioane de euro, aiurea, se va stabili acum la Curtea de Conturi. Unde sunt banii ăia, care consideră ei că marca valorează 3,6 milioane pe an?

O să spună Curtea de Conturi, cum nu ați produs decât 100.000 pe an? Asta înseamnă că e abuz în serviciu sau neglijență în serviciu, să vedem cum va cataloga Curtea de Conturi. Atunci dați banii ăia, că de 10 ani aveți marca aia. În loc să producă 36 de milioane în 10 ani, au cheltuit 20”, a spus Gigi Becali, la ProSport.

Gigi Becali este convins că FCSB va ieși învingătoare în procesul cu CSA Steaua. „A dat sentință acum, vom câștiga palmaresul din 2003-2017 și cu asta basta. Nu mă afectează pe mine, pe mine mă interesează din 2003 dacă avem palmaresul, palmaresul e unul, după se deduce. Dacă mi-l dă din 2003, zice într-o hotărâre că din 2003 până în 2017 este la FCSB, este clară situația. Ce înseamnă palmares? Nu? Ne vor da palmaresul, ce ne mai interesează?”, a mai spus Gigi Becali, pentru sursa menționată mai sus.

Service camioane
Comments are closed.