Se concretizează ideile fostului viceprmar al Sebeșului.
Consiliul Județean va construi ștrandul din Sebeș!

- Pe Surse - februarie 28, 2023
Distribuie

Veste bună pentru sebeșeni, Consiliul Județean Alba condus de Ion Dumitrel a scos la licitație pe SEAP Servicii de proiectare și execuție lucrări pentru investiţia – „Bazin de înot Sebeș, județul Alba”
Pe vremea când era viceprimar, Adrian Bogdan vorbea des despre acest subiect susținând faptul că doar Consiliul Județean ar putea să facă o asemenea investiție în Sebeș. Uite că ideiile fostului viceprimar se concretizează chiar dacă a fost dat afară din această funcție de unul dintre cei mai buni prieteni din ultimele 3 campanii electorale.

Denumire
UAT JUDEȚUL ALBA(Consiliul Judetean Alba)

Pret: 7.544.149,96  RON

Locul de executare:
Codul NUTS:RO121 Alba
Locul de executare: Sebeș, județul Alba
Descrierea achiziției publice:
Servicii de proiectare și execuție lucrări pentru investiţia – „Bazin de înot Sebeș, județul Alba”, conform Caietului de sarcini și a documentelor anexate, care fac parte din documentația de atribuire. Potrivit Caietului de sarcini, în cadrul contractului vor fi realizate următoarele activități: – Elaborarea documentațiilor pentru obținerea autorizației de construire – DTAC + DTOE – Elaborarea proiectului tehnic de execuție, detaliilor de execuție, caietelor de sarcini – Verificare proiect tehnic de către verificatori atestaţi – Asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada de execuție a lucrărilor și pe perioada de garanție a lucrărilor – Execuția lucrărilor. Conform Studiului de fezabilitate, principalele categorii de lucrări sunt: lucrări de amenajarea terenului, lucrări de asigurarea utilităţilor, lucrări de construcţii şi instalaţii bazin de înot, procurare şi montare utilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale, lucrări aferente organizării de şantier.

UAT Judetul Alba prin Consiliul Judetean Alba –
Adresa:Piata Ion I. C. Bratianu, nr. 1 Cod fiscal:- Cod postal:510118 Cod NUTS:RO121 Alba Localitate:Alba Iulia Tara:Romania E-mail:- Telefon:- Fax:+40 258811325 Adresa Internet (URL):www.judetul-alba.ro Adresa profilului cumparatorului:www.e-licitatie.ro

Service camioane
Comments are closed.