SC Drumuri și Poduri Locale Alba Iulia va realiza lucrările de modernizare a drumului județean DJ 142 N Căpâlna de Jos – Sânmiclăuș

- Administratie - mai 29, 2023
Distribuie

Luni, 29 mai, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel, a semnat cu SC Drumuri şi Poduri Locale Alba Iulia, contractul de execuţie a lucrărilor pentru obiectivul „Modernizare drum județean DJ 142 N, Căpâlna de Jos – Sânmiclăuș”, finanţat prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”. (foto: arhivă)

„Aceste lucrări de modernizare vor da posibilitatea utilizării drumului judeţean 142N Căpâlna de Jos – Sânmiclăuş pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp, în condiţii de siguranţă şi confort. De asemenea, se aşteaptă o diminuare a poluării prin scăderea cantităților de noxe și a prafului generat de traficul auto, creşterea vitezei de circulaţie, dezvoltarea din punct de vedere economic și turistic al zonei, precum şi crearea de condiţii îmbunătățite de tranzit pentru posibili noi investitori din zonă.

Valoarea contractului de execuţie este de 3.210.058,84 lei fără TVA, precizează purtătorul de cuvânt al CJ Alba, Violeta Nica.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.