SC Apa CTTA SA Alba se laudă cu noi investiții în județul Alba

- Administratie - februarie 23, 2023
Distribuie

În data de 20.02.2023 a fost aprobata cererea de finantare a proiectului „Modernizarea sistemului de monitorizare a infrastructurii de apă în județul Alba”, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Valoarea totală a Proiectului care face obiectul finanțării nerambursabile acordate prin POIM este de 12.579.389,76 lei, implementandu-se în urmatoarele localități din județul Alba: Alba lulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Cugir, Ocna Mureș, Cîmpeni, Abrud, Baia de Arieș.

Obiectivul specific al proiectului consta in achiziția și montarea a 13.877 de contoare cu citire la distanță, echipamente și software pentru digitalizarea activității SC APA CTTA SA Alba.

„Suntem obisnuiti deja de cativa ani buni sa facem investitii din fonduri europene, indiferent de care program de finantare a fost vorba. Este important pentru noi si pentru beneficiari sa ne perfectionam, sa evoluam, iar banii europeni ne ajuta mult in acest sens. Acest proiect va contribui la eficientizarea și optimizarea operării infrastructurii de apă din aria noastra de operare printr-un plus de confort pentru clientii nostri”, a declarat directorul general Cornel Stefan Bardan.

SC APA CTTA SA ALBA

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.