Sâmbăta asta o trupa din Alba Iulia va urca pe scena la unul din cele mai mari festivaluri din tara

- Din Judet - august 24, 2023
Distribuie

Sâmbăta asta o trupa din Alba Iulia va urca pe scena la unul din cele mai mari festivaluri din tara.
Festivalul Rock n Vama se desfasoara in perioada 25 – 26 august la Vama Veche si in ultimi ani pe scena au urcat si artisti nationali și de faima internațională.
Cap de afis, anul acesta, vor fi : Cargo, Vita de Vie, Altar, Trooper si, cu bucurie, si Alba Iulia o sa aibă o trupa care sa reprezinte orasul!
Cu peste 40 de concerte în 20 orase din tara , reprezentatii Tv, 1 album lansat in februarie 2022 si un album programat in toamna aceasta sa fie lansat la Tv, trupa DUBLU CLICK a reușit sa fie cunoscuta pe plan național. Un Pop-Rock in stil Italienesc prin vocea italiancai Ilaria Sardiello, compozitii originale si dinamice, interpretate de catre chitaristul Cristi Popovici, Basistul Andrei Susa si tobosarul Tarocco Alex, toate astea fac din recitalul Dublu Click o experienta unica in Romania!
In data de 19 iulie au fost invitati alaturi de trupa Compact la Tvr 3 la emisiunea Daruieste Romaniei. Aici trupa Dublu Click a interpretat 2 piese de pe noul album si la final au primit felicitări si aplauzele trupei Compact! Emisiunea va fi difuzata in septembrie acestului an.
Probabil si cetatenii din Alba Iulia s-ar bucura sa vadă o trupa locala sa cante pe o scena din cetate. Asteptam cu nerabdare sa se si întâmple dar pana atunci putem susține trupa Dublu Click prin a ii urmari pe facebook, Instagram, tik tok si prin videoclipurile de pe Youtube.
Nu uitati ca ajunge un Dublu Click sa fiti alaturi de Dublu Click!!!!

Service camioane
Comments are closed.