Salvatorii din Alba sunt mesagerii lui Moș Crăciun

- Administratie - decembrie 24, 2023
Distribuie

De Crăciun, dăruiește un zâmbet!

În pragul Sărbătorilor de Crăciun, pompierii militari din cadrul ISU ALBA s-au gândit să devină mesagerii lui Moș Crăciun desfășurând mai multe acțiuni umanitare pentru familiile nevoiașe.

Aceștia, au pus mână de la mână, au organizat o acțiune de donare de sânge și au parcurs zeci de kilometri prin zăpadă, în zone greu accesibile din zona Munților Apuseni, aducând cu ei o rază de lumină și speranță pentru mai multe familii.

Copilași, părinți sau chiar persoane mai în vârstă pentru care perioada de iarna este o încercare foarte grea, i-au primit cu brațele deschise pe pompieri, care le-au dăruit dulciuri, jucării, hăinuțe, alimente și alte lucruri necesare pentru această perioadă a anului și nu numai.

Bucuria și sclipirea din ochii lor i-a sensibilizat până la culme pe toți colegii noștri care au luat parte la aceasta frumoasă acțiune, iar fericirea pe care am citit-o pe chipurile lor ne dă puterea și dorința de a repeta astfel de acțiuni, de câte ori este posibil.

Mulțumim tuturor celor implicați pentru că s-au gândit la semenii lor și au putut ,,Dărui un zâmbet” în această perioadă a sărbătorilor.

ISU Alba

Service camioane
Comments are closed.