S-a deschis Carolina Mall în Alba Iulia

- Administratie - august 31, 2023
default
Distribuie

S-a deschis Carolina Mall în Alba Iulia, marcând momentul mult așteptat de către locuitorii din zonă. Acesta este al treilea mall din Alba Iulia si in acest moment cel mai mare centru comercial din județ care reprezintă o nouă destinație de shopping în oraș.

Centrul comercial este organizat pe două niveluri și se întinde pe o suprafață construită de peste 33.000 de metri pătrați, dispunând de peste 1.000 de locuri de parcare. Deschiderea pentru presa a avut loc la ora 8.00 si pentru public ora 10:00.

Carolina Mall va găzdui o varietate de branduri atât internaționale, cât și naționale.

Printre acestea se numără Carrefour Hipermarket, Reserved, Douglas, Teilor, Splendor, C&A, New Yorker, LC Waikiki, Smyk, Ac&Co, Sizeer, Maxximus, Kenvelo, Office Shoes, Tom Tailor, Sport Vision, Hermosa, Tezyo, Maniphest, Sinsay, Animax, CCC, Sportisimo, Cropp, Colin’s, Altex, Hiper-farmacia Dr. Max, Deichmann, Flanco, Hervis, House, HelpNet, 4F, BookCity, Lensa, Banca Transilvania, Bunătăți Ardelenești, Senneville, DM, Marco Gold, Noriel, Marelbo, Meli Melo, Pepco, Inmedio.

De asemenea, mallul integrează un concept modern de Food Court & Entertainment situat la etaj, în care se regăsesc nume precum KFC, Spartan, Mesopotamia, Donuterie, Fryday, Let’s Play, The Jack Slots&Roulette.

Mallul dispune și de o sală de fitness, StayFitGym, precum și un parc exterior amenajat pentru întreaga familie, cu zone dedicate atât copiilor, cât și adulților.

Carolina Mall este localizat pe strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 2, în apropierea cartierului Ampoi. Programul de funcționare este zilnic între orele 10:00 – 22:00, iar pentru clienții Hipermarketului Carrefour, programul este extins de la 07:00 la 22:00.

Service camioane
Comments are closed.