Robert Cazanciuc: Începutul de an va fi sub semnul conflictului social

- Politice - ianuarie 14, 2021
Distribuie

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că începutul de an va fi sub semnul conflictului social, pentru că a fost „încropită” o coaliţie de guvernare fără să se ţină cont de votul românilor.

”Aşa cum am anticipat şi la finalul anului trecut, începutul de an va fi sub semnul conflictului social. Atunci când încropeşti o coaliţie care să guverneze fără să ţii cont de votul în ansamblu, evident că apar conflicte sociale. Dacă preşedintele Iohannis ar fi ţinut cont de votul românilor şi ar fi oferit mandatul PSD de a forma un guvern, probabil am fi evitat acele conflicte care astăzi aduc oamenii în stradă, pentru că priorităţile unei coaliţii în jurul PSD ar fi fost cu siguranţă altele, nu de a trage la sorţi, pentru că am ajuns acum să tragem la sorţi funcţiile de conducere”, a afirmat senatorul.

Robert Cazanciuc a spus că i s-a părut „interesant” faptul că primele proteste din acest an nu au avut legătură cu mărirea salariilor, ci cu domeniul educaţiei.

Service camioane
Comments are closed.