Revolta unui antreprenor albaiulian: Controalele la terase se fac la comandă!

- Stirile Zilei - februarie 26, 2021
Distribuie

”Controalele la terasele din oraș se fac la comandă!”, susține antreprenorul albaiulian Voichița Marian, administratorul teraselor Prestige, de la moară.

”Terasele noastre funcționează ca terase, așa fiind prevăzute în proiect, de peste cinci ani. Până acum 10 zile toate controalele au înțeles că sunt terase, având doar un perete, acoperiș și panouri mobile din termopan, deoarece asociații au hotărât să închidă terasele atunci cu termopan, nu cu celofane, pentru că si celofanele și termopanele dacă nu sunt deschise sunt ilegale. Însă de 10 zile încoace, la comanda unui întreprinzător din Cetate, Poliția, jandarmii, pompierii, ITM-ul mă caută zilnic și mă amendează pe mine din două în două zile cu 2 mii de lei, că terasele nu mai corespund. Asta însemnând clar controale la comandă, hărțuire, abuz în serviciu, intimidare, sperând să mă detemine să închid”, afirmă Voichița Marian.

”Eu nu voi închide atâta timp cât toate terasele din oraș funcționează așa, fiind la fel de ilegale. Toate au un perete, acoperiș, geamuri din termopan sau celofane închise sau semideschise. Dar voi face plângere penală agenților constatatori pentru abuz, hărțuire, intimidare, constatări ilegale… Și mai vin tot câte 6-8 persoane, cu două-trei mașini, făcând presiune maximă pe salariați și clienți. Vă las pe voi, dragi cetățeni, să cântăriți această speță. Pentru că oricum nouă, ca firmă platitoare de peste 40 de mii de lei lunar, taxe și impozite, ne este foarte greu și încercăm din răsputeri să păstrăm personalul”, mai spune Voichița Marian.

„Stiu ca este dificil pentru autoritati sa faca fata situatiei,dar noi cum sa facem? Cine ne plateste impozitele? Care nu au nici o reducere.Ce sa facem cu salariatii? Pentru ca ei au nevoie de asigurarea drepturilor. Nu cred ca este corect ca toti comerciantii cu terase sa fie amendati constant spre bucuria unui sau altuia. Suntem toti in aceeasi situatie. Anormal este ca totul se intampla doar in HORECA, iar in celelalte activitati comerciale nu este aglomeratie, nu este transmitere,nu este nimic”, a susținut antreprenorul care se luptă parcă astăzi cu morile de vânt când vine vorba despre autoritățile județului Alba!

Unii, care lucrează ca bugetari, încă nu pricep o chestiune elementară de matematică: PRIVATUL VĂ PLĂTEȘTE VOUĂ SALARIUL!!!!  

Și sunt unii care se pare că nu au prins încă lecția asta de economie!!!! Le-o putem explica. Contactați-ne!  Subsemnatul, Florin Soare, abia aștept să vă explic!!! Și încă public, în cadrul emisiunii LA ORDINEA ZILEI, la Radio HIT FM!!!

Service camioane
Comments are closed.