Restricții de circulație pe Valea Prahovei începând din 4 martie pentru tăierea copacilor uscați!

- Nationale - martie 4, 2024
Distribuie

Începând cu data de 4 martie, Autoritatea de Drumuri și Poduri (CNAIR) anunță restricții de circulație pe tronsonul DN 1 Valea Prahovei între Comarnic și Sinaia. Aceste restricții vor fi impuse pentru efectuarea lucrărilor de toaletare și îndepărtare a copacilor uscați de pe versanții drumului.

Potrivit informațiilor furnizate de CNAIR, restricțiile vor fi aplicate în intervalul orar 09:00 – 15:00, de luni până vineri, și vor dura până pe 9 aprilie. Lucrările vor fi desfășurate pe timpul zilei pentru siguranța participanților la trafic și vor viza zonele considerate periculoase din punct de vedere al stării arborilor.

Autoritățile nu au precizat modul exact în care vor fi aplicate restricțiile, lăsând deschisă posibilitatea întreruperilor temporare ale circulației sau devierilor de trafic pe banda opusă. Se estimează că restricțiile vor fi adaptate în funcție de zona de lucru și de necesitățile specifice ale fiecărui segment.

În plus față de tăierea copacilor uscați, CNAIR va efectua și lucrări de reparații la Podul de la Posada, situat la kilometrul 114 al DN 1, precum și consolidări la Azuga. Aceste intervenții au ca scop îmbunătățirea infrastructurii și asigurarea unui traseu sigur pentru toți participanții la trafic în zona respectivă.

În contextul anunțării acestor restricții, CNAIR îndeamnă conducătorii auto să fie atenți la semnalizările rutiere temporare și să respecte indicațiile autorităților pentru evitarea neplăcerilor și pentru asigurarea unui trafic cât mai fluent în perioada desfășurării lucrărilor.

The post Restricții de circulație pe Valea Prahovei începând din 4 martie pentru tăierea copacilor uscați! first appeared on Ziarul Metropolitan Brasov.

Service camioane
Comments are closed.