Restricții de circulație pe Bulevardul Ferdinand din Alba Iulia

- Administratie - iunie 21, 2023
Distribuie

În urma anunțului făcut vineri, prin care Primăria informa locuitorii că circulația pe Bulevardul Ferdinand I din Alba Iulia va fi complet restricționată pe durata lucrărilor de reabilitare, revenim cu o modificare a planului de circulație.

În urma solicitărilor venite de la riverani, Primăria a avut mai multe întâlniri de lucru cu reprezentanții riveranilor, constructorul și Poliția Rutieră, iar aceasta din urmă a avizat restricționarea parțială a bulevardului, prin păstrarea unei benzi de trafic, cu circulație în sens unic dinspre Prefectură înspre Gara, începând de joi, 22 iunie.

Această modificare a traficului rutier și complexitatea lucrărilor de infrastructură care trebuie realizate – racorduri la canalizare și branșamente de gaz, pe ambele părți ale drumului – vor mări însă durata de execuție.

Reamintim faptul că SC Oancea SRL a pus la dispoziție, GRATUIT, peste 100 de locuri de parcare pentru riverani și aproximativ 1000 mp de hală pentru comercianții din zonă, în vecinătatea Bulevardului Ferdinand, pe toată durata lucrărilor. Detalii pot fi obținute la numărul de telefon: 0754215190

Primăria Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.