Răspunsul PSD Alba după anunțul privind trecerea primarului userist Gabriel Pleșa la PNL

- Din Judet - decembrie 11, 2023
Distribuie

Pleșa, Dumitrel și PNL… unde este tramvaiul promis? Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că Gabriel Pleșa a revenit în PNL în căutarea unui loc călduț. Surprinzător este că PNL a reprimit în partid un om pe care l-a criticat și care nu a livrat nimic din cele promise. Când au spus adevărul Ion Dumitrel și Florin Roman? Când au spus că Pleșa e un primar slab sau acum? Lista promisiunilor neonorate arată incompetența celor de dreapta:

Construirea unui tramvai în Alba Iulia;
Construirea unui nou pod peste Mureș;
Construirea unui nou spital;
Finalizarea integrală a proiectelor de mobilitate;
Construcția de noi parcări publice;
Promisiunea ca oamenii și afacerile albaiulienilor să nu fie afectate de lucrări;
Realizarea unor lucrări de calitate.

Pentru Pleșa și PNL Alba minciuna și traseismul sunt ridicate la nivel de artă. După ce au transferat extremiști și oameni cu care Dragnea sau Ponta făceau jocuri, acum mai aduc o persoană care nu a putut să fie votată nici măcar de colegii săi de la USR Alba Iulia. Amuzant este că în trei ani nu au găsit nimic mai bun.

PNL, Pleșa și Dumitrel sunt responsabili de faptul că Alba Iulia a fost, în acest timp, un oraș mizer, cu mormane de gunoaie neridicate din oraș. Din cauza PNL, tarifele la apă și canalizare au crescut constant, iar serviciile oferite nu sunt de calitate.

Acum trei ani albaiulienii au votat împotriva PNL, iar acum cetățenii au găsit un nou motiv să o facă. Vor vota împotriva traseismului și promisiunilor neonorate. Partidul Social Democrat susține dezvoltarea municipiului Alba Iulia PSD Alba în schimb construiește o echipă de profesioniști și militează pentru proiecte serioase și realiste pentru municipiul Alba Iulia.

Vrem să îi redăm orașului gloria de altădată prin finanțarea unor proiecte cu impact real. Iar, PSD Alba, cu sprijinul premierului Marcel Ciolacu, a demonstrat deja că susține proiectele pentru Alba Iulia. În ultimele trei săptămâni, Guvernul condus de premierul PSD a alocat 5 milioane de euro pentru Municipiul Alba Iulia în principal pentru investiții în infrastructura rutieră.

Trei proiecte concrete care vor fi susținute de PSD Alba Iulia: – Municipiul Alba Iulia – un centru medical regional cu o componentă universitară și de cercetare de elită, pornind de la proiectul PSD Alba pentru construcția unui compartiment de oncologie la Spitalul Județean Alba; – Acces la utilități și infrastructură pentru toți albaiulienii, inclusiv prin construcția centurii de nord a orașului; – Construcția unei săli polivalente care să anime orașul și să găzduiască evenimente de amploare cu scopul de a atrage mai mulți turiști. Îi invităm alături de noi pe toți cei care resping felul PNL de a face politică. Pentru un oraș și un județ liber de interese și de baronii locali!

PSD Alba

Service camioane
Comments are closed.