Radu Cristian:”Datoria externă și prețurile au explodat în guvernarea PNL-USR!”

- Politice - iulie 22, 2021
alba
Distribuie

COMUNICAT DE PRESĂ

Oamenii obișnuiți sunt sufocați de scumpiri și sărăcesc lună de lună. Prețurile produselor esențiale în coșul lunar de consum cresc fără încetare; energie +17%, benzină și motorină + 12%, ulei + 16%, pâine +5%, brânză + 5%, fasole + 5%. De asemenea, creșteri exorbitante ale prețurilor sunt înregistrate și la materialele de construcții ceea ce va conduce la blocarea mai multor șantiere, cu investiții publice și private.

Actualul premier, încă de pe vremea în care era ministru al Finanțelor, a dus o politică de împrumuturi extreme, ceea ce a făcut să ajungem la o datorie de 50% din PIB. Acest lucru va conduce la înghețarea salariilor, a măsurilor de protecție socială, dar și la posibile concedieri în sectorul bugetar.

Cu PNL și USR la guvernare județul Alba nu se dezvoltă! Investițiile pe Programul Național de Dezvoltare Locală sunt blocate, iar creșterea calității vieții oamenilor, din cauza acestor scumpiri, a scăzut mult! PSD a lăsat țara într-o situație stabilă din punct de vedere economic, a crescut pensiile și salariile și a asigurat banii necesari pentru investiții. Reamintesc că doar pentru proiecte de investiții, pe vremea Guvernării PSD, s-au alocat peste 200 de milioane de euro pentru Alba. Banii fuseseră distribuiți echidistant, iar fiecare unitate administrativ-teritorială a beneficiat de cel puțin un proiect!

Purtător de cuvânt al PSD Alba,

Radu Cristian

Service camioane
Comments are closed.