Radu Cristian, președinte interimar PSD Sebeș: „Ministrul Culturii a vizitat iubitul nostru Sebeș! Un frumos moment solemn, la mormântul ilustrului scriitor, Lucian Blaga”

- Din Judet - iunie 23, 2022
Distribuie

În cursul dimineții de astăzi, 23 iunie, am avut deosebita onoare de a-l primi cu brațele deschise pe Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, în iubitul nostru Sebeș.

Împreună cu senatorul Călin Gheorghe Matieș, subprefectul Mureșan și membrii PSD Sebeș, l-am condus pe domnul ministru la casa memorială a ilustrului scriitor Lucian Blaga, simbolul orașului nostru.

De asemenea, pentru a aduce un omagiu acestei personalități remarcabile, ne-am oprit la statuia acestuia și, într-un final, la mormântul său. Acolo, am avut parte de un moment solemn, în care am așezat o lumânare și un buchet de flori pe locul de veci al omului de cultură.

În urmă cu o lună, Sebeșul l-a comemorat pe acest gigant al literaturii românești, iar vizita ministrului Culturii la locul de veci al celei mai reprezentative personalități a comunității noastre ne-a umplut de mândrie, pentru mesajul puternic pe care Lucian Blaga încă îl transmite.

Alături de echipa PSD a orașului, consilieri locali și membri de partid, vom continua să promovăm și să transmitem mai departe valorile predate de această personalitate remarcabilă, pentru că un oraș se dezvoltă în primul rând prin educația și spiritul creativ al cetățenilor săi!

Radu Cristian,
Președinte interimar PSD Sebeș

Service camioane
Comments are closed.