PSD organizează de Ziua Copilului concursuri cu premii, sportive și creative, la Alba Iulia

- Politice - mai 31, 2021
alba
Distribuie

Comunicat de presă


Organizația municipală a PSD Alba Iulia își dorește ca ziua de 1 iunie să fie petrecută de copii într-un mod plăcut și interactiv și organizează cu această ocazie două concursuri, sportive și creative, în urma cărora cei mai buni vor fi premiați.

Evenimentul organizat de PSD Alba Iulia, marți, 1 iunie, de la ora 11.00, în șanțurile Cetății Alba Carolina, pe latura de vest (aproape de zona podului de sticlă), se numește „COPIII-BUCURIA VIEȚII” și are două secțiuni de concurs „Copilărie în culori” – de desene pe asfalt și „Juniorii pedalează” – de îndemânare pe bicicletă. (Copiii care nu sunt pasionați de mersul pe bicicletă vor putea participa la un concurs de alergare).

La finalul concursurilor, așa cum este obiceiul, cei mai buni vor fi răsplătiți. Premiile vor fi oferite de către echipa PSD Alba, formată din parlamentari, consilieri municipali și consilieri județeni. Informații suplimentare despre eveniment puteți primi la nr. de telefon: 0745549229 – Marcela Dărămuș (consilier județean).

Scopul evenimentului este de afirmare a copiilor prin creație plastică și jocuri sportive. Acesta va avea doua secțiuni de concurs:

1. „Copilărie în culori” – concurs de desene pe asfalt. Desenele pe asfalt sunt printre cele mai sugestive simboluri ale copilăriei, iar copiii iubesc această activitate prin care își transpun imaginația în desene colorate. Copiii, cu imaginația și bucuria lor, pot transforma desenatul pe asfalt într-o minunată sursă de distracție și bucurie.
2. „Juniorii pedalează” – un concurs de îndemânare pe bicicletă pentru copii. Prin organizarea acestei activități dorim să stimulăm copiii în a petrece mai mult timp afară, pe bicicletă și, totodată, să le punem la încercare abilităţile de pedalat. Copiii care nu sunt pasionați de mersul pe bicicletă vor putea participa la un concurs de alergare.

Îmbinarea activităților distractive, educative și sportive, ce se realizează la un astfel de concurs, nu poate fi decât benefică juniorilor.

Ziua Internațională a Copiilor oferă an de an un prilej de mare bucurie, o „întâlnire” fericită a celor mari cu cei mici, nu doar prin intermediul unor atenții şi cadouri, ci şi prin participarea împreună la acţiuni şi evenimente inedite, atractive pentru copii şi aducătoare de amintiri şi nostalgii pentru cei mari care mai păstrează încă un crâmpei din sufletul lor de copil. Haideți, cu mic cu mare, să trăim împreună magia copilăriei!

Biroul de presă al PSD Alba Iulia

Service camioane
Comments are closed.