PSD Alba solicită intervenția Ministerului Energiei în cazul facturilor uriașe primite de consumatori din județ

- Politice - septembrie 2, 2021
alba
Distribuie

PSD Alba solicită intervenția Ministerului Energiei în cazul facturilor uriașe primite de consumatori casnici din județ, astfel încât situații similare să nu se mai repete, iar drepturile oamenilor să fie respectate.

Mass-media a relatat situații în care consumatori casnici au avut de plătit facturi în valoare de 27.808 lei, 11.016 lei sau 6.633 de lei. Cum putem fi siguri că erori la facturare nu vor mai avea loc, fie și la scară mai mică, iar astfel oamenii vor ajunge să plătească mai mult cu 100, 200, 300 de lei pentru factura de energie electrică, decât consumul real? PSD Alba se luptă pentru ca interesele lor să fie respectate! Ministerul Energiei trebuie să aibă o poziție clară pe acest subiect, să intervină cu promptitudine, să asigure consumatorii de implicarea sa și să efectueze controale serioase la toți furnizorii de energie electrică! Liberalizarea pieței nu trebuie să cauzeze probleme oamenilor!

În altă ordine de idei, PSD Alba cere de urgență guvernului să aplice legislația în vigoare pentru a pune stavilă scumpirilor demente de pe piața energiei. Ceea ce se întâmplă acum în România cu prețul la electricitate și gaz nu are nicio legătură cu concurența și competiția; e doar o jefuire pe scară largă a populației și a firmelor, pentru profituri nemăsurate.

România e ca un sat fără câini din cauza indolenței criminale a guvernului Cîțu, care, deși are pârghii și instrumente, nu vrea să le folosească, în virtutea unui liberalism sălbatic, care nenorocește 99% din populația țării și pune pe butuci capitalul românesc.

PNL și USR refuză să guverneze, iar liderii lor sunt interesați doar de câștigarea de putere în propriile partide pentru satisfacerea propriilor interese.

Comunicat PSD Alba

Service camioane
Comments are closed.