PSD Alba Iulia:”Veste bună pentru locuitorii din Oarda de Sus! Autobuzele STP vor ajunge din nou pe strada Haiducilor!”

- Din Judet - decembrie 16, 2021
alba
Distribuie

În urma demersurilor consilierilor locali ai PSD Alba Iulia a fost inițiat un proiect de hotărâre cu privire la actualizarea programului de transport public local de persoane pentru zona tarifară ”zona 1 municipiul Alba Iulia”. Astfel, se va actualiza programul de transport pentru linia 113.

Cea mai importantă prevedere a proiectului de hotărâre vizează reluarea transportului local de persoane pe strada Haiducilor din cartierul Oarda de Sus. Aceasta este o normalitate, nu o realizare! Informații privind traseul exact de deplasare și orele de trecere prin stații găsiți în fotografia atașată acestui material (print screen la tabelul cu actualizarea programului de transport din proiectul de hotărâre).

Notă:

– Cursa cu plecare la ora 6:00 va merge direct la Oarda de Sus;

– Cursele cu plecare la ora: 7:25 – 1 autobuz pentru elevi și retur (va circula doar pe perioada anului școlar);

– Cursele cu plecare la orele: 7.00; 12.25 și 14.25 vor circula:

1 autobuz pe ruta Centru – Gara – Partoș – Partoș Pod – Oarda dispensar – Oarda Armoniei – Garoafelor – Cocorilor – Oarda de Sus cap de linie și întors;

1 autobuz pe ruta Centru – Gara – Partoș – Partoș Pod – Oarda dispensar – Oarda Armoniei – Garoafelor – Păpădiei – Haiducilor – Oarda de Sus cap de linie și întors.

Unul dintre semnatarii proiectului de hotărâre, ce va fi supus la vot în ședința din 22 decembrie 2021, este consilierul local al PSD, Alin Stanciu (care locuiește în acest cartier). De asemenea, demersul a fost sprijinit de la bun început, în egală măsură, de către toți consilierii PSD Alba Iulia, care au adus la cunoștința autorității locale solicitările locuitorilor de pe strada Haiducilor.

De asemenea, aleșii PSD au solicitat, în urma discuțiilor cu cetățenii, suplimentarea numărului de autobuze și curse regulate pe anumite trasee, astfel încât să se poată asigura distanțarea fizică, măsură esențială pentru prevenția îmbolnăvirilor pe timp de pandemie.

Organizația municipală a PSD Alba Iulia

Service camioane
Comments are closed.