Prospectele vaccinurilor pentru Covid-19 ale Pfizer/BioNTech şi Moderna vor include un avertisment!

- Externe - iunie 25, 2021
vacc
Distribuie

Administraţia pentru Medicamente şi Alimente din Statele Unite va include un avertisment privind cazurile rare de inflamaţie cardiacă la adolescenţi şi adulţi tineri în prospectele vaccinurilor pentru Covid-19 ale Pfizer/BioNTech şi Moderna.

Un grup de consultanţi al Centrului pentru Prevenirea şi Controlul bolilor a constatat că inflaţiile cardiace ale unor adolescenţi şi tineri adulţi au probabil legătură cu vaccinurile, dar că beneficiile vaccinării sunt mult mai mari decât riscurile.

Pfizer, al cărui vaccin a fost autorizat în SUA pentru administrare de la vârsta de 12 ani, a afirmat într-un comunicat sl ştie despre cazurile de miocardite şi pericardite apărute după vaccinarea cu vaccinul ARNm.

Moderna a afirmat că are cunoştină despre informaţiile referitoare la cazurile de inflamaţie cardiacă şi că lucrează cu autorităţile de reglementare.

Conform datelor US Vaccine Adverse Event Reporting System au fost observate 347 de cazuri de inflamaţie a inimii în săptămâna de după cea de-a doua doză de vaccin, la persoane de sex masculin cu vârsta cuprinsă între 12 şi 24.

Service camioane
Comments are closed.