Proba de evaluare a cunoștințelor pentru admiterea în școlile postliceale ale MAI se va susține în data de 23 octombrie 2021

- Anunturi Publice - septembrie 14, 2021
mapn
Distribuie

Pentru desfășurarea examenului de admitere în școlile postliceale ale MAI în cele mai bune condiții, proba de evaluare a cunoștințelor se va susține în data de 23 octombrie 2021 în loc de 9 octombrie 2021, cum era stabilit inițial. Proba va fi susținută la unitățile de selecție de către candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice.

Totodată, examinarea medicală a candidaților care se încadrează în numărul de locuri scoase la concursul de admitere, va avea loc în perioada 25 octombrie – 14 noiembrie 2021, în ordinea descrescătoare a notelor finale. Inițial, perioada de dedicată examinării medicale era 11 – 31 octombrie 2021.

Rezultatele finale ale admiterii se vor afișa la sediul unităților de învățământ și vor fi postate pe site-ul oficial al acestora, până la data de 18 noiembrie 2021 (data anterioară era 3 noiembrie 2021).

Mai multe detalii despre concursul de admitere pot fi regăsite pe pagina de Internet a MAI, secțiunea: ADMITEREA 2021 LA ȘCOLILE POSTLICEALE ALE M.A.I.,SESIUNEA SEPTEMBRIE – OCTOMBRIE 2021 (https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/), precum și pe site-urile inspectoratelor de Poliție, Jandarmerie, Poliție de Frontieră și pentru Situații de Urgență și ale celor șase unități de învățământ preuniversitar ale MAI: Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” – Câmpina, Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” – Cluj-Napoca, Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” – Oradea, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” – Drăgășani, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” – Fălticeni, Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldești.

În această sesiune de admitere s-au scos la concurs 2.668 de locuri, astfel: 1.592 pentru agenți de poliție, 225 pentru agenți de poliție de frontieră, 551 de locuri pentru subofițeri de jandarmi, 275 pentru subofițeri de pompieri și protecție civilă și 25 de locuri pentru specializarea maistru militar auto.

Service camioane
Comments are closed.