Prime 5 grupuri de module pentru colectarea selectivă a deșeurilor din Alba Iulia vor fi funcționale din 23 iunie

- Anunturi Publice - iunie 23, 2022
Distribuie

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa anunță că începând de joi, 23 iunie, prime 5 grupuri de module pentru colectarea selectivă a deșeurilor vor fi funcționale.

Acestea sunt amplasate astfel: pe strada Costache Negruzzi, în spatele Hotelului Transilvania (Centru), în vecinătatea Liceului de Arte (Centru), în spatele magazinului Romarta (Centru) și pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, la blocurile M1-M6. Cartelele au fost predate, de către asociațiile de proprietari, locatarilor, urmând ca vechile tomberoane să fie preluate de către operator.

Pe fiecare modul este scrisă denumirea fracției care urmează a fi colectată, respectând și codul de culori (Maro-menajer, Albastru-hârtie și carton, Galben-plastic și metal, Verde-sticlă), iar folosirea modulelor este foarte simplă: se apropie cartela de cititor și se apasă pedala pentru deschiderea trapei.

Chiar dacă orice început e mai greu, am încredere că albaiulienii vor respecta orașul în care, cu toții, trăim și vor utiliza aceste module într-un mod corespunzător, fără a depozita deșeuri înafara lor.

Începând cu luna iulie vor intra în uz toate celelalte grupuri de module.

Service camioane
Comments are closed.