Primarul Gabriel Pleșa prezent la inaugurarea noii clădiri din cadrul extensiei din Alba Iulia a Universității Tehnice Cluj-Napoca

- Actualitate - martie 4, 2024
Distribuie

Am avut plăcerea să particip la inaugurarea noii clădiri din cadrul Extensiei Universitare Alba Iulia a Universității Tehnice din Cluj- Napoca.

Această nouă clădire se adaugă celorlalte două clădiri existente deja la Extensia Alba Iulia a UTCN, formând în acest fel un campus universitar modern, care se integrează perfect în peisajul universitar albaiulian, și care răspunde cererii crescânde de locuri la cele trei programe de studii de licență derulate la Alba Iulia: Sisteme şi Echipamente Termice, Tehnologia Construcțiilor de Mașini şi Ingineria Economică Industrială și la cele două programe de masterat: Tehnologii avansate de fabricație și Fiabilitatea și mentenanța sistemelor mecanice.

Implicarea UTCN în dezvoltarea economică și socială a municipiului Alba Iulia s-a dovedit a fi una fructuoasă, existența acestor specialități formând generații de specialiști în domeniile științei și tehnologiei. Totodată, existența acestor specializări în municipiul nostru, oferă oportunități tinerilor de a studia, iar apoi de a se angaja în Alba Iulia la companiile de profil, care sunt în căutare de specialiști.

Mulțumesc pentru invitația la eveniment domnului rector al UTCN, domnul Vasile Țopa și îl felicit pentru implicarea în dezvoltarea Extensiei Universitare Alba Iulia a Universității Tehnice din Cluj-Napoca.

Foto: Cosmin Szekely

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.