Primarul Gabriel Pleșa – întâlnire cu ministrul finanțelor

- Din Judet - august 24, 2023
Distribuie

Primarul municipiului Alba Iulia a participat ieri, la sediul Asociației Municipiilor din România, la o întâlnire de lucru cu reprezentanții Ministerului Finanțelor, principala temă pe agendă fiind proiectul ordonanței de urgență privind măsurile fiscal bugetare pe care Guvernul intenționează să le ia în perioada următoare.

Primarul Gabriel Pleșa a făcut parte din delegația condusă de Emil Boc, edilul municipiului Cluj-Napoca și președinte al AMR, care s-a întâlnit cu ministrul finanțelor Ioan Marcel Boloș și secretarul de stat Daniela Pescaru.

Ministrul finanțelor a prezentat principiile viitoarei OUG și a luat act de propunerile AMR, urmând ca în perioada următoare Asociația Municipiilor din România să poată evalua forma consolidată a proiectului OUG.

”Asociația Municipiilor din România a luat o poziție fermă vizavi de unele prevederi ale proiectului viitoarei ordonanțe de urgență, care vor afecta negativ comunitățile locale dacă vor intra în vigoare”, a declarat primarul Gabriel Pleșa.

Service camioane
Comments are closed.