Primarul Gabriel Pleșa a semnat alte 4 contracte de finanțare prin PNRR

- Administratie - februarie 13, 2023
Distribuie

Am semnat astăzi, 13 februarie 2023, la sediul Companiei Naționale de Investiții, încă patru contracte de finanțare prin PNRR, în valoare totală de 4 milioane de euro.

Primul semnat este cel pentru renovarea și eficientizarea energetică a clădirii Liceului Tehnologic „Dorin Pavel” și cel de-al doilea pentru eficientizarea energetică și modernizarea sediului Poliției Locale, din centrul orașului. Clădirea liceului este foarte mare consumatoare de energie, deci sunt absolut necesare lucrările de eficientizarea termică, iar clădirea Poliției Locale, deși este monument istoric, nu este într-o stare foarte bună, deoarece nu s-a investit în ea de foarte mult timp.

Celelalte două contracte vizează îmbunătățirea serviciilor de transport public de călători, prin achiziția și instalarea, în stațiile de așteptare, a 35 de aparate de plată cu cardul, ori contactless cu telefonul, și a 35 de panouri inteligente, pe care vor fi afișați timpii de așteptare a călătorilor până la momentul sosirii autobuzelor în stație.

Gabriel Pleșa, primarul Municipiului Alba Iulia

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.