Primarul din Ighiu, liberalul Traian Rusu, nu vrea candideze pe liste comune PSD-PNL

- Administratie - februarie 20, 2024
Distribuie

Prezent în emisiunea „La ordinea zilei” de la Radio HIT FM Alba, primarul comunei Ighiu, Traian Rusu, a răspuns la o întrebare privind eventuala candidatură comună pe listele PSD-PNL:

„Vreau să-i asigur pe locuitorii comunei Ighiu că așa ceva în comuna Ighiu nu se întâmplă. Deci PSD nu există sau există la o limită care nu poate să influențeze într-un fel sau altul alegerile viitoare. Dacă se impune de la București, normal că ne vom alia la directivele partidului, dar nu cred că se va proceda așa.

Probabil că se va pune problema susținerii în zonele mai vulnerabile, unde într-adevăr unde nu se pot câștiga alegerile decât cu susținerea PNL-ului pe partea cealaltă sau cu PSD-ul pe partea cealaltă.

Nu, nu… și vreau să știți că eu sunt un om ferm, sunt lângă cetățeni, cetățenii sunt lângă mine, și nu voi face acest pas, pentru că toată viața am fost împotriva PSD-ului și acum nu mă voi alia cu el, indiferent de ce decizie vor lua cei de la…”

Născut la 11 aprilie 1962, Traian Rusu conduce Primăria Ighiu din anul 2004 din partea PDL (redenumit PNL după unirea cu liberalii), dar având și un mandat de viceprimar în perioada 1996-2000.

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.