Primarul comunei Ciugud prezent la Summitul IQ Digital de la Cluj-Napoca

- Administratie - iunie 18, 2023
Distribuie

Am fost onorați să participăm, în această săptămână, la Summitul IQ DIGITAL de la Cluj-Napoca, un eveniment de referință pentru industria tech din România.

Summitul a reunit nume importante din industria tech locală, regională și internațională, antreprenori, speakeri, traineri și specialiști cunoscuți.

Sub genericul „Digitalizarea s-a născut la sat”, primarul Gheorghe Damian a vorbit despre transformarea digitală a satelor românești și despre viitorul serviciilor publice din România. Dosarul cu șină, cozile la ghișee și hârtiile plimbate între instituțiile statului trebuie să dispară, iar cetățeanul are dreptul la servicii publice aflate la un click distanță. În centrul întregului proces de digitalizare trebuie să se regăsească educația (în școală și în fiecare comunitate). Copiii trebuie pregătiți pentru meseriile viitorului, implicând tehnologia în procesul educațional. La rândul lor, cetățenii și funcționarii din sectorul public trebuie să învețe împreună cum să treacă de la dosarul cu șină la serviciile publice digitale.

Felicitări organizatorilor IQ Digital! (Dragoș Stanca, Radu Puchiu)

Primăria Comunei Ciugud

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.