Premierea celor mai buni sportivi din colegiul militar

- Din Judet - noiembrie 10, 2022
Distribuie

Competițiile de tradiție în colegiul militar, „Cupa 25 Octombrie”, „Cupa Mihai Viteazul”, „Crosul Bobocilor” și „Crosul Toamnei” au reunit la start în această toamnă peste 200 de sportivi din toți anii de studiu. Rezultatele obținute de către sportivi au fost premiate ieri în cadru festiv. S-au acordat premii, cupe medalii și diplome pentru elevii care s-au clasat pe podium. „Așa cum se întâmplă în orice competiție, unii ați câștigat, alții ați pierdut. Important este că ați participat și desigur ați căpătat experiență, astfel încât pe viitor să obțineți rezultate dintre cele mai bune”, a fost mesajul transmis de către comandantul colegiului, colonel Marcel Domșa.

„Cupa 25 Octombrie” a fost organizată cu prilejul Zilei Armatei României și a presupus întreceri la șah, minifotbal și tenis de câmp.

„Cupa Mihai Viteazul” dedicată zilei de 1 noiembrie, Ziua Colegiului, a cuprins întreceri la atletism cu probele: 100, 200, 400, 800 și 1.500 m , aruncarea greutății, săritura în lungime, ștafetă 4X100 m și 4X400 m, baschet, handbal, tenis de masă și volei băieți/fete.

Clasamentul la atletism din cadrul „Cupei Mihai Viteazul” este următorul:

• Locul I – clasele a XII-a
• Locul II – clasele a XI-a
• Locul III – clasele a X-a

La „Cupa Mihai Viteazul”, podiumul la general a avut următoarea componență:

• Locul I – clasele a XII-a
• Locul II – clasele a X-a
• Locul III – clasele a XI-a

Felicitări tuturor sportivilor!

Comunicat

Service camioane
Comments are closed.