Polițiștii din Blaj au reținut un tânăr care și-ar fi agresat fosta concubina și s-ar fi manifestat violent față de membrii familiei ei

- Din Judet - martie 24, 2022
alba
Distribuie

În după amiaza zilei de miercuri, 23 martie 2022, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată de către o tânără, de 22 de ani, din Blaj, cu privire la faptul că fostul concubin s-a deplasat la locuința sa și a făcut scandal.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că tânărul, în vârstă de 24 de ani, ar fi mers la locuința fostei concubine și s-ar fi manifestat violent față de aceasta și de membrii familiei sale și ar fi distrus bunuri din locuință.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de reclamantă a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Totodată, față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, violare de domiciliu, distrugere și lovirea sau alte violențe și a fost luată măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 24 martie, reținutul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Service camioane
Comments are closed.