Poetul și muzicianul Ovidiu Scridon la Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia

- Actualitate - martie 20, 2024
Distribuie

„Caravana bibliotecii în școală” este un proiect inițiat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba cu scopul de a duce cartea și scriitorii cât mai aproape de preșcolari, școlari și liceeni, prin intermediul unor activități desfășurate în unitățile de învățământ din județul Alba. Proiectul are ca principale obiective familiarizarea elevilor cu serviciile de bibliotecă, cultivarea gustului pentru lectură și promovarea cărților în mediul școlar.

Luna aceasta, „Caravana bibliotecii în școală” va poposi, în data de 22 martie 2024, la Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia, o instituție de învățământ cu care biblioteca județeană are o îndelungată și fructuoasă colaborare.

Ovidiu Scridon, muzician și poet, este scriitorul care va poposi de această dată în mijlocul elevilor. După un mesaj de bun venit al domnului director Andron Nicolae și al doamnei director adjunct Mariana Maierescu, elevii vor participa la prezentarea volumelor de versuri „Tu ce ai făcut astăzi?” și „Portretul unui gând”. Prezentările de carte vor fi însoțite de un spectacol susținut la chitară, voce și muzicuță de Ovidiu Scridon. „Caravana bibliotecii în școală” se va încheia cu o surpriză muzicală oferită elevii doamnei profesoare de la învățământul primar, Felicia Pop.

Comunicat Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.