Din Judet

Percheziții la societăți comerciale și la domiciliile unor persoane fizice într-un dosar privind operațiunile cu produse de protecție a plantelor

1 Mins read

La data de 28 aprilie 2021, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 4 percheziții la societăți comerciale și la domiciliile unor persoane fizice care sunt bănuite că nu ar fi respectat normele legale privind operațiunile cu produse de protecție a plantelor.

Polițiștii au identificat 100 de kilograme și 995 de litri de produse fitosanitare, despre care există suspiciunea că ar fi fost deținute fără drept și care au fost indisponibilizate.

La acțiune au luat parte și polițiști ai Serviciului Criminalistic precum și polițiști din cadrul Poliție Municipiului Blaj.

Cercetările sunt continuate.

Pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și prevenirea situațiilor de risc, polițiștii vor continua acțiunile de verificare a legalității activităților persoanelor fizice și juridice care utilizează produse de protecție a plantelor și substanțe utilizate în igiena și sănătatea publică.

COMENTEZI?