Pe cine mai cară Ion Dumitrel la biserică

- Actualitate - ianuarie 7, 2024
Distribuie

Am participat astăzi, împreună cu europarlamentarul Mircea Hava, rectorul Daniel Breaz și numeroși credincioși din Alba Iulia, la slujba de sfințire a frumosei biserici ce poartă hramul Sfântului Ioan Botezătorul din cartierul Tolstoi, slujbă oficiată de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu, un moment de o înaltă încărcătură spirituală.

Ca o răsplată pentru activitatea depusă în slujba Bisericii noastre străbune, părintele prof. univ. dr. habil. Mihai Himcinschi, parohul bisericii din Tolstoi și decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, a primit Crucea Patriarhală.

La mulți ani celor care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul! Vă mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis urări în această zi de sărbătoare!

(foto: Vasi Sârbu: În foto îi vedem iată – în ordinea numărului de pe tricouri – pe Ion Dumitrel, Mircea Hava, Daniel Breaz și Claudiu Nemeș, unul din consilierii lui Gabriel Pleșa, proaspătul întors acasă primar al orașului Alba Iulia, acasă în PNL, după o haltă de 3 ani în USR)

Ion Dumitrel, președintele CJ Alba

Citește și:

Service camioane
Comments are closed.