Organizația PSD Sibiu, în colaborare cu Organizația PSD Alba și Organizația PSD Sebeș, au desfășurat o amplă acțiune de plantare a copacilor

- Actualitate - martie 30, 2024
Distribuie


Astăzi, într-o inițiativă dedicată protejării mediului înconjurător și revitalizării zonelor naturale din județul Sibiu, Organizația PSD Sibiu, în colaborare cu Organizația PSD Alba și Organizația PSD Sebeș, au desfășurat o amplă acțiune de plantare a copacilor. „Noi plantăm nu săpăm pe nimeni. Noi construim în mod real, nu vorbim despre alții”, a declarat Victor Negrescu in timp ce planta un copac din cei peste 14.000 de puieți.

Eurodeputatul Victor Negrescu, alături de alți reprezentanți importanți ai PSD din regiune, precum președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, și candidații pentru primăria Sibiului, Giubega Gheorghe Florian și primaria Sebeșului, Radu Cristian, au fost implicați activ în această acțiune.

Scopul principal al acestei inițiative a fost de a contribui la refacerea suprafețelor împădurite, precum și la restaurarea terenurilor erodate din fondul silvic al județului Sibiu. Participarea masivă a membrilor PSD și a voluntarilor locali la această acțiune demonstrează angajamentul lor ferm pentru protecția mediului și pentru promovarea unui viitor mai sustenabil pentru generațiile viitoare.

Prin astfel de eforturi colective, județul Sibiu da un exemplu de inițiative pentru protejarea mediului și promovarea unui echilibru durabil între dezvoltarea economică și conservarea resurselor naturale.

Service camioane
Comments are closed.