Organizația PSD din comuna Pianu solicită primarului Marin Petruse echitate, corectitudine și cheltuirea responsabilă a banului public!

- Politice - noiembrie 18, 2022
Distribuie

Organizația locală a PSD Pianu, împreună cu consilierii locali social-democrați, trag un semnal de alarmă cu privire la obligativitatea primarului Marin Petruse de a cheltui responsabil banul public, de a acționa corect, în interesul tuturor. Acesta trebuie să aibă o atitudine nepărtinitoare față de toți cetățenii, deoarece este primarul tuturor!

Cheltuirea responsabilă a banului public – vestiare noi la terenul pe care nu se mai joacă fotbal!

După ce nu a mai fost de acord să sprijine financiar echipa de fotbal a echipei noastre, acesta a alocat circa 80.000 de lei pentru reparații la vestiarele terenului de sport din Pianu de Jos. Nu ne opunem modernizării vestiarelor, dar ne punem întrebarea legitimă cum de această investiție se realizează taman după ce echipa de fotbal se desființează? PSD Pianu susține sportul, vrem să avem o echipă de fotbal învingătoare, o bază sportivă modernă, iar ceea ce dorim să semnalăm este acest paradox: pe de o parte, lipsa susținerii echipei de fotbal și, pe de altă parte, alocarea de bani pentru vestiare. Pentru cine sunt reparate acestea și cine va beneficia de ele?

Echitate – Regulament de acordare a masei lemnoase pentru populație!

Primarul Marin Petruse face înscrieri pentru acordarea de lemne de foc pentru anul 2023, anunțându-și doar apropiații. PSD Pianu solicită elaborarea unui regulament de acordare a masei lemnoase pentru populație și informarea corectă a tuturor cetățenilor interesați. Toți cetățenii trebuie să beneficieze, la prețuri decente, de masa lemnoasă din pădurea comunală, pentru încălzirea locuințelor! Așteptăm ca după acest material de presă să se realizeze o informare corectă și un calendar privind depunerea cererilor!

Corectitudine – Monumentul Eroilor este refăcut a patra oară!

PSD Pianu susține cultura, manifestă respect față de eroi și față de cei care s-au sacrificat pentru patrie, dar aici este vorba despre altceva. În ultimii ani, monumentul Eroilor din Pianu a fost refăcut pentru a patra oară. Recent, a fost derulată o nouă lucrare de pavare, asfaltare și nu cu bani puțini!

Sperăm ca primarul să înțeleagă mesajul nostru într-un mod constructiv! PSD Pianu este alături de toți cetățenii comunei. Vrem ca ei să beneficieze în mod egal de drepturile pe care le au, iar investițiile care se realizează trebuie să fie în interesul tuturor!

Organizația PSD Pianu și consilierii locali social-democrați

Service camioane
Comments are closed.