Ocna Mureș: Reținut de poliție după ce a condus o mașină fiind băut și fără să dețină carnet de șofer

- Din Judet - februarie 8, 2023
Distribuie

Marți, 7 februarie 2023, în jurul orei 16.40, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au oprit pentru control, pe raza comunei Noșlac, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Ocna Mureș. (foto: arhivă)

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, remorca atașată acestuia nu este înmatriculată în circulație, iar autoturismul i-a fost încredințat de către soția sa, pentru a fi condus pe drumurile publice, cu toate că aceasta știa că nu deține permis de conducere.

Șoferul de ocazie a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, tractarea unei remorci neînmatriculate și conducere sub influența alcoolului.

Nici soția sa nu a scăpat ușor: ea este cercetată în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredințarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice, unei persoane despre care cunoaște că nu deține permis de conducere.

Service camioane
Comments are closed.