O nouă ”realizare” a primarului Dorin Nistor: Gunoiul se scumpește în SEBEȘ cu peste 10% pentru populație, respectiv 12,1% pentru firme.

- Pe Surse - martie 24, 2023
DistribuieCu taxele și impozitele locale majorate deja semnificativ pentru anul 2023, majorare de care nu scapă niciun sebeșean si după ce a împrumutat orașul cu sume colosale, acum primarul Dorin Nistor a inițiat majorarea tarifelor de salubritate.
Astfel, conform expunerii de motive și a inițiatorului, colectarea separată și transportul separat al deșeurilor menajere provenite de la populație se va scumpi cu 10.3% pe lună/pers ajungând la 16,90 lei . – foto jos – 
De scumpire nu scapă nici persoanele juridice, acolo unde majorarea este chiar mai mare. Colectarea separată și transportul separat al deșeurilor similare provenite de la agenții economici și de la instituțiile publice va scumpi cu 12,1% , ajungand la 713,12 lei/tonă. – foto jos – 
Cu valori însemnate se vor scumpi și serviciile prestate către autoritatea publică precum colectare, încărcat, transport și depozitare deșeuri menajere și asimilabile, colectarea, transportul și depozitarea deșeurilor stradale sau colectare, transport și depozitare deșeuri din întreținere zone verzi, deșeuri vegetale și biodegradabile.

Service camioane
Comments are closed.